Als u uw huis wilt verbouwen met echte authentieke materialen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een grote voorraad oude bouwmaterialen als oude balken, dakpannen, bouwstenen en gootstenen. Ook als u nog niet precies weet hoe de charme van het oude Frankrijk wilt vormgeven  in uw eigen project, nodigen wij u uit om langs te komen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien die u kunnen inspireren.

Oude eiken balken

Al jaren leveren wij antieke eiken balken aan particulieren en bedrijven (levering in en buiten Nederland). Hiervoor importeren wij zelf eerste kwaliteit antieke eiken balken uit Frankrijk. Het hele jaar door hebben wij gemiddeld 500 balken liggen van diverse lengtes en diktes. Deze balken zijn afkomstig uit oude boerderijen in Frankrijk. De balken zijn in perfecte conditie en keihard. Als u op zoek bent naar balken voor de bouw of verbouw van uw woning, schuur, carport of voor andere doeleinden helpen wij u graag. Samen met u zoeken wij de juiste balken bij elkaar waarbij het niet alleen gaat om dikte en lengte maar ook om gelijke uitstraling. Strakke balken of balken met krommingen alles is leverbaar.Voorbeelden van toepassingen van antieke eiken balken kunt u ter plekke zien in onze winkel.

Oude Franse dakpannen
Authentieke elementen zorgen voor die echte oude franse sfeer. Om het echt ‘af’ te maken kunt u gebruik maken van oude franse bouwstenen en handgevormde franse dakpannen. Wij hebben deze altijd op voorraad.

Overige bouwmaterialen
Een oude gootsteen of stenen trog maken uw authentieke keuken compleet.