Vieille France heeft een breed assortiment meubels, woonaccessoires en oude bouwmaterialen, bedekt met de laag die alleen de tijd er overheen kan leggen. Struin lekker door onze online showroom om een beeld te krijgen van onze prachtige winkel.

Meubels
Kiest u voor Franse chic of voor meubelen met de uitstraling van het Franse platteland? Een combinatie van de twee? Lopend door onze winkel komt u zowel klassieke als landelijke meubels tegen. De keus is aan u.
Of bent u meer gecharmeerd moderne tafels gemaakt van oud hout? Bekijk dan onze eettafels, salontafels en sidetables uit eigen atelier. Sommigen zijn eenmalig en uniek maar ze zijn hoe dan ook altijd exclusief.

Verlichting
Uw interieur is natuurlijk niet compleet zonder mooie verlichting. Ook op dat gebied hebben wij een grote keuze aan lampen. Een kroonluchter van echt kristal voor een sjiek interieur. Of de strakke uitstraling van een industriële lamp. En een antiek glazen lampenkapje voor boven de eettafel. Alles is mogelijk…

Kachels & open haardaccessoires
Behaaglijke warmte met een sfeervolle uitstraling. Onze oude geëmailleerde gietijzeren kachels passen in ieder interieur. Sommige zijn rijk bewerkt anderen hebben een sobere strakke belijning.
En kiest u voor een open haard, dan kunt u bij ons terecht voor antieke haardplaten en prachtige vuurbokken.

Woonaccessoires
Dit zijn de details die de door u gekozen sfeer in uw inrichting compleet maken. En mocht u nog niet precies weten wat u zoekt, dan kunt u bij ons talloze ideeën op doen.